Personvern

Retningslinjer for personvern

Vi tar personvernet ditt svært seriøst. Disse retningslinjene beskriver hvilken personlig informasjon vi samler inn og bruker, hvorfor og hvordan vi innhenter og bruker den, hvordan vi beskytter den, og hvordan du kan kontakte oss.

 

Retningslinjer for personvern

 

J.P Service er ansvarlig for databehandling i forbindelse med varer, tjenester og nettsider fra J.P Service, for eksempel

Vi er registrert i og har vårt hovedkontor i Trondheim, Norge.

 

Disse retningslinjene forklarer hvilke type opplysninger vi kan samle inn og ta vare på, hvordan disse opplysningene brukes, og hvem vi deler dem med. Retningslinjene forklarer også hvordan du kan kontakte oss hvis du har spørsmål om opplysningene dine eller er bekymret for hvordan de brukes. Noen tjenester fra J.p Service har sine egne retningslinjer for personvern som forklarer hvordan opplysningene brukes av den aktuelle tjenesten. Disse tjenestespesifikke retningslinjene kan komme i tillegg til eller i stedet for retningslinjene i dette dokumentet.

 

Opplysninger du gir til oss

 

Når du er i kontakt med J.P Service, kan du bli bedt om å gi oss opplysninger om deg selv.

Eksempler:

 

Når du kjøper et produkt, registrerer deg, sender et produkt til reparasjon eller returnerer et produkt via Internett, kan vi be deg oppgi opplysninger som kontaktinformasjon, leveringsdato, kjøpssted og betalingsinformasjon.

Når du kontakter et av våre kundestøttesentre for å få hjelp, kan vi ta vare på informasjon om samtalen, inkludert navnet ditt, produktet eller produktene du har kjøpt, årsaken til at du kontaktet oss, og rådene vi ga deg.

Når du blir med i et av våre lojalitetsprogrammer, kan vi samle inn opplysninger om hvordan du bruker lojalitetsprogrammet, og hvilke fordeler du benytter deg av.

Når du besøker oss på et offentlig arrangement, for eksempel en messe eller utstilling, eller deltar i en av våre undersøkelser, konkurranser eller premietrekninger, kan vi be om opplysninger som visittkort, navn, kontaktinformasjon, interesser og preferanser.

Når du bruker våre Internett-tjenester, kan vi motta innhold som du har lastet opp, for eksempel produktomtaler, kommentarer, bilder og foruminnlegg, eller informasjon om interesser og preferanser som du forteller oss om for eksempel når du velger hvilke tjenester du ønsker å motta.

Epost: info@jp-service.no
Telefon: 452 96 371